AANNEMERS

Dibostuc is de afbouwpartner bij uitstek voor al uw bouwprojecten. Of het nu om 2 of 400 woningen gaat, een flatgebouw of een villa, om nieuwbouw of utiliteitsbouw, de flexibiliteit en het vakmanschap van Dibostuc zorgen voor een vlekkeloze oplevering van uw projecten.

SPECIALISTEN IN AFBOUW

Bovendien heeft Dibostuc meerdere disciplines in huis: naast stucwerk bieden wij ook tegelwerk, spuitwerk en schilderwerk aan.

Dibostuc beschikt over vakbekwame en ervaren medewerkers die stuk voor stuk hun eigen specialisme hebben. Een grote renovatieklus op stapel? Wij hebben speciale ploegen voor renovatie met sneldrogend stucwerk.

Daarnaast hebben we een aparte afdeling die zich bezighoudt met de calculatie van bouwtekeningen; zij produceren snel en efficiënt een transparante totaalprijs voor uw bouwprojecten.

KWALITEIT &
VEILIGHEID

Dibostuc is VCA gecertificeerd: kwaliteit en veiligheid bij de bouw hebben onze voortdurende aandacht. Bovendien hebben wij verschillende medewerkers voor het begeleiden en controleren van de projecten. Wilt u weten wat Dibostuc voor u kan betekenen? Hier vindt u een overzicht.